Wizz Air deschide o nouă bază și 20 de rute noi

Wizz Air deschide o nouă bază operațională.

Compania Wizz Air a anunțat că deschide o nouă bază operațională la Milano, unde vor fi alocate cinci aeronave Airbus A321. De asemenea, operatorul a anunțat 20 de rute noi, începând din luna iulie, de pe aeroportul din Milano Malpensa.

Cele cinci aeronave Airbus A321 care vor fi alocate bazei din Milano vor sprijini operațiunile a 20 de noi rute către Londra Luton, Eindhoven, Fuerteventura, Gran Canaria, Mahon, Tenerife, Valencia, Atena, Corfu, Rodos, Santorini, Salonic, Zakynthos, Reykjavík, Lisabona, Porto, Pristina, Marrakech, Tallinn și Tel Aviv, care se adaugă celor existante, totalizând 28 de destinații din Milano Malpensa în 2020.

„Rețeaua extinsă de 41 de rute Wizz Air din Lombardia – inclusiv 13 rute spre Bergamo – va sprijini turismul local, va aduce mai multă capital în regiune și va conecta Milano cu destinații noi și interesante de vacanță și de afaceri”, au transmis reprezentanții companiei.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și echipajului. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel