Wizz Air, decolare ratată. ”Siguranța pasagerilor, prioritatea numărul unu”

Avion Wizz Air
Avion Wizz Air

Un Airbus A321, livrat în martie 2016 către Wizz Air, a virat brusc stânga în timpul accelerării de pe Aeroportul Otopeni spre Billund, Danemarca. Piloții au readus aeronava pe plaftormă. 

Pasagerii au fost dați jos din avion. Lor li s-a oferit bilete pentru un alt zbor, din data de 21 septembrie spre Billund sau rambursarea completă. 

”Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 3212 OTP-Billund si retur. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei.” a anunțat Wizz Air. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel