WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP, după calificarea în TURUL 3: "A fost un meci foarte dur"

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a vorbit, vineri, despre meciul pe care l-a câștigat greu cu ucraineanca Lesia Viktorivna Tsurenko, în urmă căruia românca de pe locul 3 WTA s-a calificat în TURUL 3 de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a impus în 3 seturi cu Lesia Tsurenko, scor 6-3, 4-6, 6-4, iar în TURUL 3 de pe iarba londoneză o va întâlni pe Belinda Bencic, campioana de la junioare în 2013.

Vezi și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în TURUL 3. A trecut de Lesia Tsurenko în trei seturi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Nu am jucat foarte bine astăzi. A fost un meci foarte dur. Mă așteptam ca ea (n.r. Tsurenko) să joace foarte bine și așa a fost. Pe iarbă nu e ușor niciodată. Toate meciurile sunt grele. Niciodată nu știi cine va câștiga sau cine va pierde, pentru că suprafața este complicată. Am crezut în șansa mea astăzi, am continuat să lupt și m-am simțit bine în setul trei. Am lăsat presiunea deoparte și am vrut doar să lovesc mingile cât mai bine și să rămân agresivă. Nu a fost cel mai strălucit joc al meu, dar sunt foarte fericită că s-a terminat totul cu bine", a declarat Simona Halep pentru site-ul competiției, conform digisport.ro.

Citește și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, culoar favorabil până în SFERTURI. Cele mai grele adversare pe care le poate întâlni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel