WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, descrisă uluitor de antrenorul Serenei Williams

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, marți, în sferturile de finală de la WIMBLEDON 2014, iar evoluția sa la cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului l-a impresionat și pe celebrul Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams. "Nu vrea să-şi facă prieteni în circuit, ea vrea să câştige meciurile", a decretat antrenorul jucătoarei de pe locul 1 WTA.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Impresionat de evoluţiile excelente ale Simonei Halep la Wimbledon 2014, antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, i-a realizat tenismenei din România un portret succint, dar care surprinde prin acuratețea cu care a analizat jocul tinerei. 

Citește și WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP - Sabine Lisicki, în sferturi de finală

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. "Nu vrea să-şi facă prieteni în circuit, ea vrea să cîştige meciurile! E ceva foarte impresionant deoarece este foarte tînără, însă arată de parcă ar avea foarte multă experienţă. Nu îi este teamă. Pare mereu în control, chiar şi atunci când pierde puncte rămîne concentrată. Nu intră în panică în momente în care mulţi jucători o fac. Pare întotdeauna calmă şi are un joc grozav pentru iarbă. Atacă mingea foarte rapid, are un serviciu bun, cu un plasament bun, iar iarba măreşte viteza slice-ului", a spus Patrick Mouratoglou, potrivit ziare.com.

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP. Patrick Mouratoglou a făcut aceste afirmații înaintea partidei susținute, marți, de SIMONA HALEP, în optimile de pe iarba londoneză, care a durat doar 59 de minute, împotriva sportivei din Kazakhstan, Zarina Diyas.  Românca de pe locul 3 WTA o va întâlni în sferturi de finală pe jucătoarea germană Sabine Lisicki (locul 19 WTA).

Citește și WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat-o pe Zarina Diyas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel