WhatsApp, schimbări importante de trimitere și păstrare a mesajelor. Funcția la care s-ar lucra în total secret

Foto Pexels
Foto Pexels

Schimbări importante introduse de WhatsApp. 

În urmă cu ceva timp, WhatsApp a introdus posibilitatea de a trimite mesaje care să se șteargă automat după o anumită perioadă de timp de la vizualizare. 

Măsura a fost așteptată și apreciată de unii utilizatori, atât iPhone și Android, dar acum urmează a fi aplicată o schimbare în cadrul aplicației platformei de mesagerie. Prin noile modificări, WhatsApp urmează să introducă posibilitatea ca mesajele, care dispăreau după o vizualizare sau după o anumită perioadă de timp, să fie păstrate. Noua opțiune ar fi o aplicație la care WhatsApp lucrează în secret, citează indevice.ro

Conform sursei citate, WhatsApp Messenger ar urma să aibă un meniu special în care vom putea vedea mesajele pe care am decis să le păstrăm, chiar dacă au fost trimise cu ”perioadă de expirare”. Deocamdată nu sunt informații cu privire la momentul în care va apărea această schimbare la care WhatApp lucrează în total secret. 

Mesaje prin WhatApp fără acces la Internet

În același timp, WhatsApp a lansat o actualizare majoră care le permite oamenilor să converseze pe chat chiar și fără conexiune la Internet. Ar fi vorba despre o setare prin care utilizatorii ar putea să introducă numele unui server proxy pentru a se conecta la Internet. Măsura a fost introdusă de WhatsApp ca urmare a închiderii unor rețele în lume. Compania a transmis, printr-un comunicat că blocările neagă drepturile omului și îi împiedică să primească ajutor urgent. ”Când accesul la WhatsApp în orice parte a lumii este blocat, utilizatorii își pot restabili conexiunea cu ajutorul unui server proxy creat de voluntari sau de organizații pentru comunicarea liberă și sigură. Dacă vreți să oferiți ajutor altor persoane pentru a se reconecta la WhatsApp, puteți configura un proxy folosind un server cu porturile disponibile 80, 443 sau 5222 și un nume de domeniu (sau subdomeniu) care indică adresa IP a serverului. Documentația detaliată și codul sursă sunt disponibile pe GitHub, aici. Puteți distribui această adresă, individual, către utilizatorii care nu se pot conecta la WhatsApp în mod direct” arată compania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel