EXCLUSIV  Werner Wolff, directorul Tarom, declarațiile momentului la DC News

Crişan Andreescu / 08 oct 2018 / 17:47 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Werner Wolff, directorul Tarom, vine în premieră, marți, 9 octombrie, de la orele 11,00 la DC News, pentru un interviu incendiar legat de viitorul companiei.

Werner Wolff, directorul Tarom, va dezvălui modul în care  compania a reușit să obțină cele mai mari venituri din ultimii patru ani şi pierderi la jumătate faţă de 2017.  De asemenea, Werner Wolff va vorbi și despre  modul în care Tarom a reușit "performanța" de a acumula datorii de peste 200 de milioane lei în 2017, în condițiile în care traficul aviatic pe aeroporturile României a cunoscut o creştere spectaculoasă, doar pe Aeroportul Otopeni trecând, în 2017, 12,8 milioane de pasageri. 

Nu în ultimul rând, directorul Tarom va da și un răspuns  referitor la prețul biletelor, dar și ce se întâmplă cu reinaugurarea  curselor lungi, ca Bucureşti - Beijing sau Bucureşti - New York.

Cine este Werner Wolff, directorul Tarom

Originar din Brașov, Werner Wolff, fost director executiv al Banat Car, dealerul BMW din Timişoara şi Arad, parte din grupul Automobile Bavaria, a preluat conducerea Tarom la sfârşitul anului 2017, reușind într-o perioadă scurtă de timp să facă minuni în cadrul companiei.

Urmăriți LIVE, marți, 9 octombrie, 2018, interviul cu Werner Wolff pe site-ul DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews.

Întrebările pentru Werner Wolff le puteți adresa în secțiunea de comentarii și pe adresa de e-mail [email protected]

 

 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27