WC-ul în fundul curții, scos în afara legii. Suciu: Am primit o notificare

Nicolae Ionescu / 11 Martie 2019 / 17:04 Salveaza PDF Comentarii
wc în curte
wc în curte

Daniel Suciu a dezvăluit noile cerințe pe care le are de la primarii din localitățile în care există încă wc în fundul curții.

Daniel Suciu a declarat, luni, la Antena 3, că a trimis deja o circulară primarilor de comune pentru a afla situația reală privitoare la racordarea gospodăriilor la apă și canal. Ministrul Dezvoltării a explicat că a venit și o notificare de la Uniunea Europeană în acest sens. Conform noilor reglementări, wc-ul în fundul curții va dispărea, iar autoritățile vor fi nevoite să facă eforturi pentru a rezolva problema branșărilor.

Citește și: Percheziții de amploare în București, Olt și Ilfov

Vreau să fac o precizare

 

"Am transmis tuturor primăriilor tocmai pentru a face o situație exactă mai ales în localitățile unde s-au făcut investiții de apă și canalizare și încă nu s-au finalizat branșamentele. Vreau să fac o precizare foarte importantă: tocmai pentru protecția persoanelor defavorizate, legea permite autorităților locale să suporte branșamentul la apă și canalizare.

Din nefericire, anul trecut, în luna iunie, am primit o notificare de la Comisia Europeană în ceea ce privește aglomerările urbane mai mari de 10.000 de locuitori", a declarat Daniel Suciu. 

Citește și: Liga de Diamant - program schimbat drastic pentru vedetele atletismului

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24