Washington, stare de urgență. Vine uraganul Florence

Primarul Washingtonului a declarat stare de urgenţă înainte de sosirea uraganului Florence.

Primarul Washingtonului a declarat marţi stare de urgenţă în capitala federală a SUA înainte de sosirea puternicului uragan Florence, care urmează să atingă joi coasta Atlanticului, informează AFP. 'În această dimineaţă, am semnat un decret prin care declarăm o stare de urgenţă înaintea uraganului Florence', a scris Muriel Bowser într-o postare pe Twitter.

Prin acest anunţ, Washingtonul se alătură statelor Virginia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud, care au decretat, de asemenea, starea de urgenţă. Statele Virginia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud rămân în continuare cele mai puternic ameninţate de uragan, ridicat la categoria 4 (din 5) pe scara Saffir-Simpson, care vine însoţit de vânturi atingând 215 km/h, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane al SUA (NHC).

Uraganul, care avansează spre vest şi nord-vest cu o viteză de 26 km/h, este aşteptat să treacă marţi şi miercuri între Insulele Bahamas şi Bermude şi să ajungă joi pe coasta americană. Autorităţile se aşteaptă, de asemenea, la inundaţii majore, de ordinul a 50 cm, în interiorul ţării până la începutul săptămânii viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel