Wall Street Journal cere demisia lui Donald Trump. „Cea mai curată soluție”

Donald Trump
Donald Trump

Un editorial al publicației americane The Wall Street Journal îi cere președintelui american încă în funcție, Donald Trump, să-și dea demisia pentru a evita o nouă anchetă în Casa Reprezentaților.

Conform BBC, textul nesemnat al WSJ ar conține părerile elitei republicane și condamnă acțiunile președintelui, care ar fi „încurajat” mulțimile adunate miercuri în Washington D.C. „A fost un asalt asupra procesului constituțional al transferului de putere, după alegeri. A fost un asalt și asupra legislaturii unui executiv care a jurat să susțină legile Statelor Unite. Acest lucru depășește simplul fapt de a accepta înfrângerea. În opinia noastră, se depășește linia constituțională pe care Trump nu a depășit-o în trecut. Este de anchetat”, se arată în editorial.

„Dacă Trump dorește să evite a doua anchetă, cea mai bună cale pe care ar putea să o urmeze este să-și asume responsabilitatea personală și să-și dea demisia. Acest lucru ar fi cea mai curată soluție, din moment ce ar preda instant responsabilitățile prezidențiale către Pence”, au mai scris editorialiștii WSJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel