Walesa: Refugiații ne vor decapita și pe noi

FOTO: Un refugiat arată semnul decapitării în fața unei camere video, în direct
FOTO: Un refugiat arată semnul decapitării în fața unei camere video, în direct

Lech Walesa, fostul președinte al Republicii Polone, laureat al premiului Nobel și co-fondator al Centrului European de Solidaritate nu este solidar cu refugiații și imigranții care vin în valuri imense în Europa. Din contră!

Lech Walesa subliniază că europenii se tem de refugiați pentru că "ei vin din zone unde oamenii sunt decapitați. Suntem îngrijorați că același lucru se va întâmpla și cu noi". Walesa spune că îi înțelege pentru că și polonezii au fost imigranți și refugiați în comunism, dar nu empatizează cu ei. 

"Este o problemă. Dacă Europa își deschide granițele, milioane de oameni vor veni și în timp ce vor trăi printre noi, vor începe să-și exercite propriile obiceiuri, inclusiv decapitarea", a spus Lech Walesa, potrivit The Jerusalem Post

Fostul președinte polonez precizează că "din păcate, Europa nu este unită și fiecare țară din UE are propriile interese și propria agendă". Lech Walesa propune ca țările bogate din Europa, cum este Germania, să-i ajute în sensul în care să creeze locuri de muncă în țările de origine ale refugiaților. 

Lech Walesa a făcut și o constatare în ceea ce-i privește pe refugiați: Noi, cei din Polonia, avem salarii mici, apartamente mici și pensii insuficiente. Văzându-i pe refugiați al televizor, am constatat că ei arată mai bine decât noi, sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar mai bogați decât noi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel