Vulpița, contract BĂNOS ca să spună "ADIO" Acces Direct. "O vreau. Ne-am tatonat SERIOS"

Vulpița primește ofertă după ofertă. Cine s-a oferit să-i ofere mai mulți bani, dar și o relație serioasă, pentru a pleca de la Acces Direct. 

Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum a devenit cunoscută, primește oferte după oferte odată cu succesul de la Acces Direct și de pe toate rețelele de socializare. 

Ultima ofertă a venit din partea lui Leo de la Strehaia care vrea să-i ia pe Vulpița, Viorel și pe fiica acestora sub aripă și să conceapă împreună un nou proiect, pe YouTube.

Ei bine, asta înseamnă că dacă Vulpița va accepta contractul cu Leo de la Strehaia, Antena 1 ar rămâne fără una dintre cele mai importante surse de rating. 

Ce spune Leo de la Strehaia

"O vreau pe Vulpița la mine, pe contul meu de YouTube, să facem show împreună. Oricum, Anca îl place pe Viorel, așa că îl iau și pe el, și pe Vulpița. Anca să-l păstreze pe Viorel, eu o iau pe ea. Este o femeie care pare simpatică, nu știu cum m-aș înțelege cu ea, dar propunerea mea este chiar serioasă. Deja am avut niște discuții, mai discrete, ne-am tatonat la modul serios, și i-am zis că nu mai contează banii.

Știu că ia bani puțini și că tot ceea ce face, face pentru bani. Așa că o să îi dau eu bani mulți, o duc aici, la mine, la Strehaia, îi aduc și copilul, îi cazez, le dau mâncare, bani, dar, normal, facem contract pentru show-ul tv pe care vreau eu să îl fac. Și, cine știe, poate așa scapă și de Viorel, că îl vrea Anca mea, și eu mă aleg și cu o nouă vedetă și cu o relație", a spus Leo de la Strehaia, citează wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel