Vremea trece de la o extremă la alta. Vezi prognoza

ploi
ploi

Joi,  norii nu părăsesc nordul și centrul țării, unde sunt în continuare așteptate lapovite și ninsori. În celelalte regiuni însă, ei vor fi doar în trecere și pe alocuri plouă slab, iar soarele mai răzbate, ce-i drept, cam timid.

Vântul se intensifică și izolat se formează polei. La munte continuă să ningă, iar vântul suflă cu putere, mai ales pe crestele înalte. Temperaturile maxime pornesc de la 0-2 grade în depresiuni și ating 10 grade în estul țării.

În București soarele este acoperit de nori, mai ales în prima parte a zilei, când este posibil să plouă slab. Vântul se intensifică însă dinspre vest și reușește să limpezească treptat cerul, așa că până la amiază se adună 7-8 grade în termometre.

Pentru vineri se anunță  o zi însorită în cea mai mare parte a ţării și abia spre seară, în vest și nord-vest, se adună norii, dar numai izolat cad precipitații, cel mai probabil ploi. Vântul de sud este mai alert în vestul țării, că și pe crestele munților, iar temperaturile sunt comparabile cu cele de joi, 0 grade în depresiuni și 9-10 spre Curbură Carpaților.

Și în București vineri este o zi însorită, cu vânt plăcut dinspre vest și 7-8 grade în termometre la amiază.

Sâmbătă vântul continuă să sufle dinspre sudul ţării, așa că vremea se încălzește, iar maximele pornesc de la 5 grade în depresiuni și ating 12-13 grade în dealurile sudice. Vom avea parte de timp frumos și însorit în est și sud-est, însă, vestul, centrul și nordul țării sunt acoperite de nori iar ploile nu lipsesc aici. La munte vom avea precipitații mixte, cu ploi și lapovite sau ninsori în zonele mai înalte, unde și vântul continuă să sufle cu putere.

Și în Capitală se încălzește. Soarele împarte cerul cu câțiva nori, iar vântul suflă slab. Temperatura crește în voie și vom avea până la 9-0 grade în termometre, cu 3 mai multe decât ar fi normal pentru această data.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel