Vremea severă a creat pagube în 9 județe din țară. Pompierii au intervenit

În ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost emise 22 atenționări meteorologice imediate care au vizat ceață, vânt și ninsori, în mai multe regiuni ale țării.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase au fost înregistrate efecte de vreme rea la nivelul a 9 județe (AR, BH, BZ, CS, CT, PH, SJ, TM și VN) și municipiul București.

În cursul zilei de ieri și pe timpul nopții, pompierii au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din 5 curți. Totodată, din cauza vântului puternic, colegii noștri au intervenit pentru degajarea a 14 copaci căzuți pe carosabil și a mai multor elemente de construcție de la acoperișurile a 4 imobile, fiind avariate 5 autoturisme. În urma acestor evenimente nu au fost înregistrate victime.

Trafic feroviar blocat 

De asemenea, din cauza manifestării vremii nefavorabile, traficul feroviar a fost blocat, temporar, pe secția de cale ferată nr. 915 Caransebeș-Reșița Sud, județul Caraș-Severin, din cauza unui copac căzut pe linia de contact, însă prin efortul conjugat al autorităților, situația a fost remediată și traficul reluat, în condiții de siguranță.

La acest moment, nu sunt intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor meteorologice, însă pompierii militari rămân la datorie pentru monitorizarea situației și aplicarea măsurilor imediate în caz de nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel