Vremea de Rusalii

Vremea de Rusalii  Vremea se strică de Rusalii. 

Vremea de Rusalii  Vremea continuă să fie deosebit de caldă vineri. Temperaturile vor urca până la 31 de grade Celsius. Pe seară, atmosfera va deveni instabilă în special în zonele de munte, în vest, în nord și-n sud-est. Aici vor fi descărcări electrice, averse și vânt puternic. 

Vremea de Rusalii  Sâmbătă, duminică și șuni, vor fi ploi, în special după-amiază. La început vor fi doar în zonele de munte și local în restul țării, urmând ca duminică și luni să se extindă în jumătatea de vest a țării și-n zonele înalte. Temperaturile se mențin ridicate. 

Vremea de Rusalii  La munte, va fi vreme instabilă în special în Carpaţii Occidentali, în vestul Carpaţilor Meridionali şi în masivele nordice. Aici, izolat se vor aduna cantităţi mai mari de apă. De Rusalii, vor mai fi doar averse după-amiază, locale. 

Vremea de Rusalii  Nici litoralul nu scapă de nori și ploi izolate, pe suprafețe mici. Vor fi averse cu descărcări electrice. Abia de duminică după-amiază, vremea devine stabilă, va fi senin, soare și vântul va scădea în intensitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel