Urmărește emisiunea live


Vremea a luat-o razna, Temperaturi de 18 grade, ploi, lapoviţă şi ninsoare

Lapovita
Lapovita

Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru zilele următoare. Duminică şi luni, valorile termice vor fi în creştere. De marţi apar ploile. 

DUMINICĂ,  Vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, cu valori maxime de temperatură cuprinse între 5 grade in depresiuni si in Delta şi 13 grade in extremitatea de sud-vest. Vor fi înnorări temporare, dar numai izolat vor cădea precipitaţii slabe, fulguieli la munte şi ploi în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar, la cote mai reduse, şi în celelalte regiuni.

În BUCUREŞTI, vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

LUNI, valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua precedentă, îndeosebi în regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 7 grade in nordul Moldovei şi 18 grade în Lunca Dunării. Cerul va prezenta înnorări în vestul, centrul şi nordul ţării, unde local va ploua. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană înaltă va sufla tare.

[citeste si]

În BUCUREŞTI, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade.

MARTI, valorile termice vor fi în scădere în regiunile vestice, sudice şi sud-estice, iar la nivelul întregii ţări se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 in extremitatea de vest, dar si in cea de est şi 16 grade in sudul Munteniei. Înnorările se vor accentua treptat, începând din sud-vestul ţării şi va ploua, ziua, în vest, sud, centru şi doar pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar seara şi noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. La munte, mai ales la altitudini mari, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În Banat şi în nordul Olteniei se pot aduna cantităţi mai importante de apă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană şi în cea de sud-est.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel