Vreme dificilă. Intervenţii SMURD, maşini înzăpezite, drumuri blocate

Vremea nefavorabilă din ultimele zile a făcut necesară intervenţia SMURD-ului în mai multe situaţii, cea mai dificilă fiind salvarea unei femei insărcinate.

Neamţ: Două persoane dintr-un autoturism rămas înzăpezit, salvate de pompieri

Pompierii din municipiul Roman au intervenit, joi seară, pentru salvarea a două persoane care au rămas înzăpezite într-o maşină care circula pe un drum din localitatea Prăjeşti, comuna Secuieni, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru. Potrivit acestuia, acţiunea de salvare a pompierilor militari din Roman s-a realizat cu o autospecială complexă de intervenţie, o autofreză de zăpadă multifuncţională şi un vehicul cu şenile pe roţi.

Vaslui: Trei drumuri judeţene blocate de suluri de zăpadă şi două şcoli închise

Trei drumuri judeţene din Vaslui sunt vineri dimineaţa închise circulaţiei rutiere, blocajele fiind din cauza sulurilor de zăpadă formate pe parcursul nopţii, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului. 'Se lucrează pe DJ 246 Tăcuta - Focşasca, DJ Ciocani - Crâng şi DJ 237 Codăeşti - Dăneşti şi se fac eforturi pentru deblocarea cât mai rapidă a acestor artere', a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa. Potrivit autorităţilor judeţene, probleme sunt şi pe unele drumuri comunale. Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a informat că în cursul acestei dimineţi erau închise două şcoli din localităţile Ghergeheleu şi Poeneşti Deal.

Galaţi: Elicopterul SMURD intervine pentru preluarea unei gravide din judeţul Tulcea

Elicopterul SMURD Galaţi a plecat vineri dimineaţa în misiune spre judeţul Tulcea pentru a prelua o gravidă aflată la dispensarul din localitatea Casimcea, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Cătălin Sion. Potrivit sursei citate, ambulanţa care a preluat femeia din localitatea Războieni a rămas înzăpezită, pacienta fiind transportată ulterior la dispensarul din Casimcea. Gravida va fi adusă de elicopterul SMURD Galaţi la Spitalul Judeţean din Tulcea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel