EXCLUSIV  VREME 1 MAI. ANM, prognoza meteo pentru minivacanță

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Meteorologul ANM de serviciu a spus, pentru DC News, cum va fi vremea.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă vreme destul de bună în minivacanţa de 1 Mai, dar şi posibilitatea apariției unui episod de instabilitate atmosferică. "Vremea va fi destul de bună, însă nu pot să vă spun că, în una din zile sau seara, nu va veni o repriză de ploaie", a spus, luni, 23 aprilie, meteorologul de serviciu pentru DC News.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. SÂMBĂTĂ – 28 APRILIE. "Sâmbătă vor fi în jur de 17-18 grade și va bate vântul. Dimineața se vor înregistra în jur de 11-12 grade", potrivit meteorologului.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. DUMINICĂ – 29 APRILIE. Duminică dimineață, vor fi în jur de 18-20 de grade.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. LUNI – 30 APRILIE. Luni, la mare, se vor înregistra în jur de 18-21 grade la amiază, iar dimineața 12-14.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. MARȚI – 1 MAI. Marți, potrivit meteorologului de serviciu, vor fi 19-20 de grade la amiază, iar dimineața în jur de 11-13-14 grade.

ANM, PROGNOZA METEO 1 MAI. "Va bate vântul dinspre mare spre uscat. De aceea temperaturile nu sunt atât de ridicate. Apa mării o să fie cam rece, 12-14 grade. Nu este de făcut baie, dar nici de stat în casă", a mai spus meteorologul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel