Vrancea: Pompierii vrânceni au întervenit în peste 1.700 de misiuni în primele patru luni ale anului 2019

[] []

13 mai 2019 / 19:08
Salveaza PDF Comentarii

Pompierii vrânceni au interveni în peste 1.700 de misiuni în primele patru luni ale anului în curs, cele mai multe dintre acestea fiind intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

'În primele patru luni ale anului 2019, echipajele Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea au intervenit în 1.737 misiuni. În luna ianuarie, ISU Vrancea a intervenit în 208 misiuni, în luna februarie în 406 misiuni, 647 de intervenţii s-au efectuat în luna martie şi 426 de intervenţii în aprilie. Cele mai multe intervenţii, respectiv 1.048 misiuni, au fost pentru acordarea primului ajutor calificat', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

O particularitate a intervenţiilor din primele luni ale acestui an a reprezentat-o creşterea numărului de misiuni pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată.

'Comparativ cu anii anteriori, s-a putut observa o creştere a numărului de incendii de vegetaţie uscată. În primele patru luni ale anului, forţele de intervenţie au acţionat pentru stingerea a 319 incendii de vegetaţie din judeţul Vrancea', a precizat Cristina Pârvu. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24