Vrancea: Poliţişti vrânceni medaliaţi cu aur la Campionatul de judo al Ministerului Afacerilor Interne

Doi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au obţinut medalii de aur la etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a informat instituţia.

"Doi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat IPJ Vrancea la etapa finală a Campionatului de judo al MAI. La finalul competiţiei, cei doi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Agentul şef principal Alexandru Nicolae a concurat la categoria +100 kg, vârsta + 45 de ani şi a obţinut cea de-a 25 a medalie din carieră, iar agentul şef adjunct Enache Nicolae a concurat la categoria 90 kg, vârsta 35 - 45 de ani, adăugând şi anul acesta o binemeritată medalie de aur palmaresului său. Totodată, acesta a primit o plachetă de onoare, fiind desemnat 'Cel mai tehnic judoka'", a precizat, într-un comunicat de presă, IPJ Vrancea, citează Agerpres.

Potrivit sursei citate, medaliile câştigate de cei doi luptători la concursul individual au contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi în întrecerea desfăşurată pe echipe.

Competiţia, la care au participat aproximativ 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi poliţişti de frontieră din cadrul MAI, a avut loc în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel