Vrancea: Patru stâlpi de medie tensiune, la pământ, din cauza unui șofer de tractor

Un bărbat din Adjud, judeţul Vrancea, a dărâmat patru stâlpi din reţeaua de medie tensiune, prin manevrarea greşită a unui tractor de care era ataşat un plug. În urma incidentului, mai multe locuinţe şi societăţi comerciale din cartierul Şişcani din Adjud au rămas fără curent electric.

,,În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că un bărbat, în timp ce efectua lucrări agricole cu un tractor de care era remorcat un plug, în extravilanul cartierului Şişcani din Adjud, în timp ce se deplasa pe lângă un stâlp de medie tensiune, l-a atins, stâlpul s-a rupt, firele angrenând în cădere alţi trei stâlpi care s-au prăbuşit, de asemenea, la pământ', a declarat joi, pentru Agerpres, Bogdan Toader, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit acestuia, şoferul tractorului este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă. O echipă electricieni derula, joi, la prânz, acţiuni de remediere a avariei ce a afectat mai multe locuinţe şi societăţi comerciale din cartierul adjudean, efectuând totodată cercetări pentru evaluarea prejudiciului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel