UPDATE. Bărbat, găsit împuşcat. S-a aflat motivul crimei

Bărbatul găsit mort într-un autoturism, pe un drum judeţean din Vrancea, ar fi fost împuşcat după o urmărire, potrivit unor surse judiciare.

Sursele au precizat că bărbatul ar fi fost urmărit din localitatea Goleşti până în Slobozia Ciorăşti, unde autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de cealaltă maşină, apoi a fost împuşcat, fiind vorba, se pare, de o reglare de conturi. Un bărbat care prezenta două plăgi prin împuşcare a murit, vineri seară, într-un autoturism, pe drumul judeţean spre Slobozia Ciorăşti, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

'Un bărbat de 61 de ani a fost găsit într-un autoturism pe drumul judeţean spre Slobozia Ciorăşti. Bărbatul avea două plăgi prin împuşcare' a declarat, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea. Potrivit sursei citate, bărbatul a fost resuscitat conform protocolului, dar în cele din urmă a fost declarat decesul. Poliţiştii şi procurorii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel