Vrancea: Bărbat cercetat de poliţişti pentru criminalitate informatică după ce ar fi accesat mailul fostei soţii

Ofiţerii de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea, au efectuat o percheziţie la un bărbat de 41 de ani, din Focşani, cercetat pentru criminalitate informatică după ce ar fi accesat mail-ul fostei soţii pentru a-i spiona corespondenţa, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii DIICOT - BT Vrancea au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Focşani, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru atacuri împotriva sistemelor informatice. În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat şi ridicat un sistem informatic despre care există suspiciunea că ar fi fost folosit în activitatea infracţională", a precizat IPJ Vrancea, scrie Agerpres.

În urma percheziţiilor, un bărbat a fost condus la sediul DIICOT Vrancea pentru audieri, acesta fiind cercetat pentru faptul că ar fi accesat ilegal contul de e-mail al fostei soţii, ar fi modificat parola de acces şi ar fi accesat corespondenţa acesteia.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel