Vrancea. 2.000 de persoane, fără curent electric

Curent electric
Curent electric

Aproximativ 2.000 de locuitori din satul Râmniceni, comuna Măicăneşti, au rămas în beznă, vineri seară, după ce alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă din cauza poleiului care s-a depus pe firele de înaltă tensiune, potrivit autorităţilor. 

'Este a doua seară când rămânem fără lumină. Am rămas fără curent şi aseară, azi toată ziua... ne-a zăpăcit. Nici ei (Electrica - n.red.) nu ştiu prea bine care e problema. S-ar părea că din e cauza chiciurii care s-a pus pe fire', a declarat, pentru AGERPRES, primarul comunei Măicăneşti, Costel Necula. Potrivit primarului, în satul Râmniceni sunt 600 de familii, însumând aproape 2.000 de locuitori, iar oamenii sunt nemulţumiţi pentru că nu ştiu cât ar putea să dureze această situaţie.

 Primarul acuză operatorul 

'Oamenii au copii, mulţi au centrale electrice, nu mai spun de electrice şi electrocasnice. Vine lumina, stă un minut şi iar o ia. Niciodată nu s-a întâmplat aşa. Le dau dreptate cetăţenilor, că au copii şi nu ştiu ce să facă în situaţia asta. Vara nu vin să se uite la reţea. Chiar le spuneam că în momentul în care un cetăţean este branşat şi nu plăteşte, imediat, într-un minut, l-au debranşat. Acum nici nu îi mai găseşti, numai cu operatorii vorbim. Dar, săracii, ei ce vină au? Toată ziua îi luăm la rost şi noi şi cetăţenii. Spun că acum umblă (angajaţii Electrica - n.red.) şi caută defecţiunea... cine ştie pe ce câmp o fi deranjamentul', a spus primarul. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, alimentarea cu energie electrică în satul Râmniceni a fost întreruptă începând cu ora 18,15. Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă şi în cursul zilei de joi, dar a fost reluată seara, la ora 21,07. 

VEZI ȘI:

Gușă, după intervenția lui Ghiță: Aceasta e marea dezvăluire. România, într-un scandal internațional

Radu Tudor: Mircea Diaconu, prezidențiale. Europarlamentarul dă cărțile pe față


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel