Vrancea: Preşedintele CJ a semnat ordinele de începere a lucrărilor de modernizare pentru două drumuri judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a semnat, vineri, ordinele de începere a lucrărilor de modernizare pentru DJ 205 J la Moviliţa şi DJ 202 F Băleşti-Mihălceni, proiecte în valoare totală de circa 28 de milioane de lei, a informat instituţia.

'Locuitorii din comuna Moviliţa şi cei din comuna Băleşti vor beneficia de drumuri modernizate în perioada următoare, după ce preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a semnat, vineri, atât la Moviliţa cât şi la Băleşti ordinele de începere a lucrărilor pentru modernizarea DJ 205 J la Moviliţa şi DJ 202 F Băleşti-Mihălceni', se arată într-un comunicat de presă al CJ Vrancea. Potrivit sursei citate, valoarea investiţiei pentru DJ 205 J este de 15.259.001,46 lei cu TVA, echivalentul a 3.204.663 euro, iar pentru modernizarea DJ 202 F costurile se ridică la 12.461.049,16 lei cu TVA, echivalentul a 2.617.043 euro.

'Este vorba de programul administraţiei judeţene conduse de mine, de modernizare şi reabilitare a întregii reţele de 763 de km de drumuri judeţene. Astăzi am semnat ordinul pentru drumul judeţean Băleşti-Mihălceni. Este un drum care trebuia făcut mai demult, dar lucrurile bune nu se fac uşor. (...) Ştiţi foarte bine că investim în perioada următoare în drumurile judeţene, proiecte mari, de circa 150 milioane de euro. (...)

Guvernul PSD şi CJ Vrancea au demarat un amplu program de modernizare a infrastructurii privind calitatea vieţii cetăţenilor judeţului Vrancea', a declarat Marian Oprişan, la finalul semnării ordinului de începere lucrări la Băleşti. Obiectivele de investiţii sunt finanţate de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel