VOUCHERE pentru zborurile ANULATE. Ce a transmis Comisia Europeană

Comisia Europeană le va transmite companiilor de transport și turism să ofere vouchere valide cel puțin 12 luni pentru voiajele anulate de pandemie.

Comisia Europeană le va transmite companiilor de transport și turism să ofere vouchere valide cel puțin 12 luni pentru voiajele anulate de pandemie, conform The Guardian.

Voucherele ar trebui să ofere aceleași servicii, aceleași rute în cazul zborurilor și aceleași condiții de călătorie precum rezervările inițiale. Clienții care nu vor folosi aceste vouchere ar putea să ceară în continuare returnarea banilor, dar nu la mai mult de 12 luni de la emiterea acestora.

Voucherele sunt mai importante decât banii

Conducerea Uniunii le va transmite statelor membre să garanteze voucherele pentru a-i convinge pe clienți să le accepte în loc de banii înapoi, se arată într-un document consultat de Reuters înaintea unei publicări oficiale de miercuri.

Propunerile Comisiei vor veni ca recomandări, nu ca legi, pentru cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Aceste discuții au apărut în contextul în care Germania și alte țări au cerut suspendarea regulilor UE care forțează companiile aeriene și industria ospitalieră falite să ofere banii înapoi în întregime, în cazul anulării zborurilor și vacanțelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel