Vouchere de vacanță, noi beneficii. Cum se pot transforma în bani

Vlad Manolache / 18 Martie 2019 / 12:09 Salveaza PDF Comentarii
Vouchere de vacanta
Descriere foto: Vouchere de vacanta

Vouchere de vacanță 2019. Cei care primesc tichetele ar putea să le transforme în bani. Proiectul de lege a fost depus.

Vouchere de vacanță 2019. Oamenii ar putea să schimbe tichetele de vacanță nefolosite în bani dacă va fi votat proiectul de lege propus de Ștefan Băișanu în acest sens.

Vouchere de vacanță 2019. „La Articolul 24, alineatul 1, se introduce două litere, a şi b, cu următorul cuprins: Voucherele de vacanţă sunt bilete de valoare care se acordă angajaţilor pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionale de efectuarea concediului în regim de turism intern. (litera b) În cazul în care voucherele de vacanţă nu au fost utilizate, angajatorul se obligă să ofere contravaloarea în bani sau în tichete de masă", se arată în proiectul depus de către deputatul ALDE Ştefan Băişanu.

Citește și: Alegeri prezindențiale. Candidatură surpriză. "Voi începe strângerea de semnături"

Vouchere de vacanță 2019. În acest moment tichetele sunt nominale și pot fi folosite doar în România în domeniul turistiv. 

Vouchere de vacanță 2019. În cazul în care tichetele ar putea fi decontate, impactul pozitiv pe care folosirea lor l-a avut în turism să fie afectat.

Citește și: Titi Aur dezvăluie o situație paradoxală de pe șoselele din România. Când se întâmplă cele mai multe accidente


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26