EXCLUSIV  Titi Aur dezvăluie o situație paradoxală de pe șoselele din România. Când se întâmplă cele mai multe accidente

Titi Aur a explicat un paradox din România, unde drumurile bune nu înseamnă nicidecum accidente mai puține. 

Titi Aur a explicat că în România, lipsa infrastructurii nu duce la accidente mai grave pentru că românii nu sunt încă educați pentru a conduce pe drumuri de mare viteză. Pilotul a explicat, pentru cititorii DC News, ce se întâmplă atunci când drumurile sunt reparate sau lărgite. 

Citește și: Titi Aur: Este o regulă de circulație! Românul ce face...

"Știți care e culmea? Infrastructura nu duce la accidente mai grave, ci de multe ori, infrastructura bună, zona de drumuri bune, de autostrăzi sau de drumuri lărgite a dus la creșterea numărului de accidente grave pentru că românul nu este instruit și nu știe să se deplaseze pe drumurile bune. Și aici avem o statistică, neoficială, care ne spune că în perioada alegerilor locale crește numărul de victime pe drumurile județene și comunale. Și vine întrebarea de ce. Simplu, pentru că în perioada alegerilor, aleșii locali, primari sau consiliul județean, cu ultimele resurse înainte de alegeri asfaltează și peticesc pe peste tot pe unde se poate ca să arate poporului că sunt buni și trebuie realeși. Românul care se ducea din satul lui până la târg sau undeva pe un drum cu gropi, apasă accelerația pentru că e drumul bun. (...) Trebuie să mergem cu drumuri bune în paralel cu educația", a explicat Titi Aur.

Citește și: Bianca Andreescu - salt financiar impresionant după finala Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel