Vouchere de vacanță. Ministru, vești importante

Vacanță
Vacanță

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, duminică seară, la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei”, că voucherele de vacanță se vor oferi în 2019 și 2020.

„Voucherele de vacanță le-am prelungit și pe 2019 și pe 2020. Este o măsură din programul nostru de guvernare, nu este singura de stimulare a sectorului turistic”, a spus ministrul la Antena 3, adăugând ulterior: „Este o măsură categorică care are și un caracter social, dar mai mult decât atât, este o măsură care stimulează mediul privat, pentru că sunt infuzați în sectorul turistic aproape 400 milioane euro”.

„Anul trecut, sectorul privat a realizat un studiu în care au spus că voucherele de vacanță au revigorat sistemul turistic și au avut o creștere de 30%”, a subliniat ministrul Turismului.

„Am reușit, tot prin aceste vouchere de vacanță, un lucru extrem de important: Să scoatem la lumină o bună parte, în special a pensiunilor care funcționau la negru. Pentru acest voucher de vacanță trebuie să fii clasificat, autorizat și am avut o creștere de 60% în 2018 față de 2017 a cererilor de autorizare", a mai spus ministrul Turismului.

VEZI ȘI: România, promovată prin acest VIDEO de Ministerul Turismului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel