Vouchere de vacanță. Ludovic Orban: S-a înțeles greșit

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

În direct la România TV, președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut precizări cu privire la facilitățile pntru angajații din mediul privat și public, pentru acordarea voucherelor de vacanță. 

Întrebat dacă va pune în practică tăierea facilităților pentru IT-ști, dar și tăierea voucherelor de vacanță pentru anumiți bugetari, președintele PNL, Ludovic Orban, a răspuns: 

”S-a înțeles greșit. Noi am propus ca voucherele de vacanță să fie acordate și pentru angajații din mediul privat, oferind angajatorilor, companiilor, deductibilitatea cheltuielilor făute cu acordarea voucherelor pentru angajații din mediul privat. Propunerea noastră care este materializată într-un amendament, iar în cazul în care amendamentul nu va fi adoptat este deja pregătit într-un proiect de lege, este aceea de a egaliza tratamentul între angajații din sectorul privat și sectorul public cu scopul de a permite acordarea voucherelor de vacanță și angajaților din mediul privat”, a precizat Ludovic Orban în direct la România TV. 

Vezi și: Ponta, negocieri cu PNL. Orban, informații din interiorul discuției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel