Ponta, negocieri cu PNL. Orban, informații din interiorul discuției

Ludovic Orban FOTO AGERPRES
Ludovic Orban FOTO AGERPRES

Liderul PNL, Ludovic Orban, dezvăluie ce a discutat cu Victor Ponta în negocierile pe care le-a avut cu Pro România, având în vedere moțiunea de cenzură pe care o vor depune împotriva actualei guvernări.

Am demarat negocierile cu toate forțele politice reprezentate în Parlament. Moțiunea de cenzură nu este despre învestirea unui nou Guvern, ci despre căderea Guvernului. Nu am discutat în negocierile pe care le-am avut cu Pro România despre formule de guvernare. Am discutat despre susținerea moțiunii și cum am putea asigura reușita moțiunii

Noi ducem negocieri, purtăm discuții cu parlamentari din cadrul PSD și ALDE pentru că știm foarte bine nu sunt șanse să treacă moțiunea. Așteptăm poziția altor formațiuni politice din Parlament. Alături de PNL vor fi reprezentanți de la USR, PMP, reprezentanții Pro România, așteptăm răspunsuri de la UDMR și vom purta discuții cu Grupul Minorităților Naționale. Mai avem nevoie de aproximativ 30 de voturi. Am avut discuții încurajatoare cu parlamentari din zona majorității. Așteptăm să se hotărască, a declarat Ludovic Orban, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Vezi și: Lider PNL: Nu cred că ne vom împiedica de alegerea uninominală a preşedintelui CJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel