EXCLUSIV  Vouchere de vacanță 2019. Cum să te cazezi la hoteluri care nu acceptă tichetele

Vlad Manolache / 11 oct 2018 / 19:48 Salveaza PDF Comentarii
Voucherele de vacanță pot fi folosite chiar și după ce expiră. Atenție însă, iată ce trebuie să faceți.
Voucherele de vacanță pot fi folosite chiar și după ce expiră. Atenție însă, iată ce trebuie să faceți.

Vouchere de vacanţă 2019. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a explicat cum se poate ca cei care primesc vouchere să poată obţine sejururi la hoteluri unde nu acceptă această formă de plată.

Vouchere de vacanţă 2019. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a declarat, pentru DCNews, că există multiple cazuri în care anumite pensiuni şi hoteluri nu vor să cazeze oamenii care vin cu vouchere le vacanţă. Există însă o posibilitate prin care ei să poată ajunge să îşi petreacă sejurul acolo unde îşi doresc. 

Nu îţi cazează turistul dacă nu plăteşti tu ca agenţie

Vouchere de vacanţă 2019. "Știu că s-au plâns foarte mulți oameni și au venit la noi, la agenții, spunându-ne "Am vrut la pensiunea cutare sau la hotelul cutare, dar nu primesc tichete şi am venit să vedem dacă le putem folosi la dumneavoastră". Şi aşa am început noi să dezvoltăm şi să ne şi dăm seama că oamenii nu ştiu multe lucruri şi că multe unităţi de cazare nu acceptă tichete pentru că vor să încaseze banii pe loc şi atunci noi, ca agenţii, am plătit banii în avans. (...) Nicio unitate de cazare nu îţi cazează turistul dacă nu plăteşti tu, ca agenţie, în avans. Noi am creditat, ca să spun aşa, fiecare sejur aproape, dacă s-a întâmplat să vină oamenii cu tichete şi să plece saptămâna viitoare pentru că, de fapt, banii noştri vin de la emitentul de tichete în 14 zile. Eu am sprijinit cu agenţia mea şi mulţi colegi au făcut asta, poate nu toţi, am sprijinit în felul ăsta circulaţia acestor tichete astfel încât oamenii să ajungă în destinaţiile pe care şi le-au dorit, dar le-am explicat şi am făcut fiecare dintre noi informare şi am spus că "anul viitor să le aduceţi cu minim 14 zile înainte". Asta nu s-a ştiut, nu a ştiut nimeni, nu scrie nicăieri, pentru că ăsta este timpul când noi ne luăm banii", a declarat Corina Martin.

Vezi și: EXCLUSIV Voucherele de vacanţă, servicii incluse. Corina Martin: Ce nu știau oamenii


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26