VOUCHERE BICICLETE. Firea, anunț mult așteptat

Gabriela Firea a discutat despre voucherele pentru bicicletă în Capitală. Aceasta a declarat că nu va renunța la proiectul de a avea mai multe piste în București, ”sub nicio formă”. În prezent au fost depuse 30.000 de cereri pentru vouchere. Primii 5.000 pot ridica bicicletele în acest weekend, iar și restul vor beneficia de vouchere întrucât programul se prelungește.

”Există foarte mulți doritori de bicicletă. Am auzit comentarii de genul că nu avem suficiente piste de bicicliști, nu avem infrastructură, dar în schimb încurajăm mersul pe bicicletă și cumpărarea bicicletelor. 

M-am întâlnit cu mai multe organizații și fundații care sprijină mersul pe bicicletă, un trai sănătos, o viață sportivă. Cu toții au spus că până nu se creează acea masă critică, până nu există număr suficient de persoane care să utilizeze bicicletele, nu doar ca agrement, ci și ca mijloc de transport, atenția celor din trafic, a tuturor, a Guvernului, Municipalității, este crescută, dar nu suficient.

Sub nicio formă nu încetinim procesul în care în București să avem mai multe piste de bicicliști. Dar în paralel nu ne oprește nimeni să stimulăm mersul pe bicicletă.

Au fost depuse circa 30.000 de cereri pentru vouchere. Mâine semnăm acordul cu magazinele din București care s-au înscris și doresc să livreze biciclete. Din acest weekend se pot achiziționa biciciletele. 

Din cele 30.000 de cereri deja primii 5.000 au fost anunțați pe site-ul Primăriei. Pentru restul de 25.000, vă adresez rugămintea de a accepta majorarea primului proiect pentru acordarea voucherelor tuturor cetățenilor care au depus solicitări”, a precizat Gabriela Firea în deschiderea ședinței de la Primăria Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel