Voturi Sectorul 1. Ioana Constantin: Batjocură. Al doilea rând de alegeri cu acuzații de fraudare

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Ioana Constantin (PMP) transmite un mesaj despre situaţia de la Sectorul 1, acolo unde sunt mari suspiciuni legate de rezultatul votului şi chiar s-a decis renumărarea acestora. Iar, potrivit unor surse, după renumărare s-ar fi constatat că de fapt Tudorache ar fi câștigat alegerile cu o diferență de 1360 de voturi în fața lui Clotilde Armand.

"Revoltătoare toată situația care a apărut după alegerile locale în sectorul 1. Este al doilea rând de alegeri cu acuzații de fraudare. În 2016, făcea asta primarul de azi Clotilde Armand. Acum, face asta fostul primar Dan Tudorache. Răfuiala politică, dar mai ales a găștilor de interese a pus votul cetățenilor în cea mai neagră umbră din astea 3 decenii de democrație. O țară întreagă asista la telenovela sacilor cu voturi de la sectorul 1.

Iar astăzi discutăm despre renumărare la luni distanță de la ziua votului, iar partidele și candidații stângii se întrec în declarații care nu fac cinste procesului electoral și democrației.  Am spus-o și după alegeri, au fost o mulțime de nereguli pe care le-am contestat fiecare, după cât ne-au fost acceptate contestațiile. Însă, cel mai grav este că a fost zdruncinată încrederea cetățenilor în procesul de votare.

Sectorul 1 e cel mai bogat dintre sectoare, adică are, în primul rând, cele mai multe firme care varsă bani la bugetul local. A fost cândva Capitala Capitalei. Azi, plin de gunoi, prăfuit, prins la mijlocul unor răfuieli nu doar politice, ci și economice. Iar primărița se imaginează în rol de procuror, în loc să se ocupe de primărie. Asta e ce se vede. Subteran, băieții deștepți își continuă afacerile", transmite Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel