VOT Comisia LIBE. ”Postul a fost creat pentru Kovesi”

Kovesi
Kovesi

Laura Codruța Kovesi a câștigat încrederea Comisiei LIBE. Urmează negocieri, în condițiile în care Consiliul i-a dat votul de încredere candidatului susținut de Franța, Jean-Francois Bohnert. 

Dan Barbu scrie, pe blogul său, că lucrurile erau previzibile în ceea ce privește rezultatul obținut de Laura Codruța Kovesi, în Comisia LIBE. 

”1. Postul de şef al Parchetului European nu a apărut întâmplător. S-a lucrat foarte mult pentru înfiinţarea acestei megastructuri europene, iar atunci când s-au purtat discuţii despre cine ar fi cel mai îndreptăţit să conducă instituţia, Kovesi era deja în cărţi. Mai pe scurt, POSTUL A FOST CREAT PENTRU KOVESI!

2. Despre plecarea Laurei Codruţa Kovesi la Bruxelles se vorbeşte încă de pe vremea când la Palatul Victoria era premier Victor Ponta. Încă de atunci se lucrează la strategia ca fosta şefă a DNA să ajungă într-un post-cheie în Uniunea Europeană.

3. Comisia LIBE este, de fapt, „comisia Macovei". Chiar dacă preşedintele comisiei, Claude Moraes, este un politician echilibrat, care evită să intre în tot felul de jocuri politice, Comisia LIBE este controlată de Monica Macovei şi apropiaţii săi.

4. Kovesi în fruntea Parchetului European este doar începutul pentru ceea ce urmează în unele ţări ale Uniunii Europene. Vor urma abuzuri, anchete trucate, probe falsificate, dosare făcute pe baza unor denunţuri mincinoase. Este reţeta care se va aplica de data aceasta pe plan european şi nimeni altcineva decât Laura Codruţa Kovesi nu putea să conducă o astfel de structură de forţă!

UNIUNEA EUROPEANĂ ÎŞI MERITĂ SOARTA!” scrie Dan Barbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel