Vosganian: 'Eram îngrijorat, dar mi-a revenit optimismul'. Cine l-a convis că economia duduie

"Avem două Românii: Una virtuală, plină de succese, a celor care guvernează, și una reală, plină de griji, a celor guvernați", apreciază deputatul ALDE Varujan Vosganian.

"Eram îngrijorat după o întâlnire cu reprezentanți ai domeniului hotelier care mi-au spus că în țară capacitățile hoteliere sunt ocupate, în medie, doar în proporție de 10%, pe litoral gradul de ocupare pe tot sezonul a fost de cca 50%, iar perspectivele următoarelor 12 luni nu sunt deloc încurajatoare.

Mi-a revenit, însă optimismul, după ce l-am ascultat la televizor pe ministrul economiei, Virgil Popescu: 'În această vară cred că turismul intern a fost la cele mai ridicate cote. Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, în nordul Moldovei e plin, în Maramureş e plin, pe Clisura Dunării nu găseşti loc să rezervi nici în septembrie. (...) Eu cred că turismul intern în această perioadă de vară, probabil iulie, august şi cred că şi septembrie, va avea încasări mai mari decât în perioada similară a anului trecut'", a scris Varujan Vosganian pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel