EXCLUSIV  Vosganian, DEZVĂLUIRE despre Băsescu: Şi-a schimbat complet opinia

Vosganian a făcut o dezvăluire despre Traian Băsescu, în direct la DC News.

Varujan Vosganian (ALDE) a vorbit, la DC News, despre situaţia din Nagorno-Karabah dar şi despre relaţia României cu Armenia şi Azerbaidjan.

"În timpul lui Ion Iliescu şi al lui Emil Constantinescu, a existat o relaţie cordială (n.r. – cu Armenia), au existat şi vizite reciproce. Ei bine, odată cu apariţia lui Traian Băsescu ca preşedinte, lucrurile s-au schimbat. Traian Băsescu a avut o poziţie clară de susţinere a Azerbaidjanului în dauna Armeniei. Atât de clară încât la întâlnirile pe care le-am avut la preşedinţia armeană, mai ales după 2008 când noi n-am mai fost la guvernare, încă Traian Băsescu încă nu îndrăznea atunci... Nu numai că nu îndrăznea, dar când a făcut o vizită în 2006 în Armenia, m-a luat cu el şi eu i-am tradus toate discursurile, deoarece Traian Băsescu luase cu el un traducător de limbă rusă, ceea ce pica foarte prost în Armenia şi atunci eu am făcut oficiul de traducător, iar Băsescu a fost bine primit atunci.

Dar după 2008, când noi n-am mai fost la guvernare şi el a guvernat împreună cu PD, şi-a schimbat complet opinia", a povestit Varujan Vosganian.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel