Volodimir Zelenski, scrisoare către un copil de 12 ani care l-a numit "cel mai bun preşedinte"

 Sursa foto: Facebook Volodimir Zelenski
Sursa foto: Facebook Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, i-a trimis o scrisoare unui copil de doar 12 ani, care îl numise anterior "cel mai bun preşedinte". 

Thomas are doar 12 ani şi este elev la şcoala Sfânta Treime din Durham, Marea Britanie. Acesta i-a trimis lui Volodimir Zelenski o scrisoare adresată "celui mai bun preşedinte", alături de un convoi de donaţii adunate de la colegii de clasă. 

Zelenski a apreciat gestul puştiului şi i-a răspuns la scrisoare, în engleză. 

"Nu ne venea să credem când a ajuns scrisoarea. Cei de la birouri au deschis-o. Era adresată lui Thomas de la şcoala Sfânta Treime. Am întrebat din clasă în clasă cine era Thomas. E foarte personal gestul, mai ales că i-a transmis lui Thomas că sprijinul Marii Britanii îl face să zâmbească", a declarat Robin Hadden, profesor la şcoala menţionată. 

"Thomas a venit de la şcoală cu scrisoarae în mână. Nu ştiu dacă o vom putea lua din mâinile lui, dar vrem să o înrămăm şi să o punem la loc de cinste în casa noastră", a declarat şi mama copilului, citată de BBC. 

Garry Kasparov: Nu există nicio diferență între Putin, Hitler, Ceaușescu și Stalin. Dictatorii nu se schimbă

Garry Kasparov, cel mai mare jucător de șah al lumii și unul dintre principalii opozanți ai lui Vladimir Putin, a vorbit, în cadrul emisiunii Tema Zilei de la TVR, despre războiul din Ucraina și regimul de la Kremlin. Acesta a declarat că nu există nicio diferență între președintele rus, Hitler, Ceaușescu și Stalin.

“Problema cu dictatorii este că ei nu se schimbă. Nu este nicio diferență între Hitler, Stalin, Putin, poate îl putem include și pe Ceaușescu. Dictatorii nu se întreabă "de ce?". Ei se întreabă "de ce nu?". Iar Putin am văzut că poate lua un teritoriu, poate omorî oameni în Siria, cum a făcut în Alep, în Siria, prin bombardări masive. A făcut atâtea crime fără nicio consecință”, a declarat Garry Kasparov.

“De aceea a atacat Ucraina. Pentru el era doar următorul pas. Și dacă nu ar fi fost rezistența eroică a Ucrainei și a conducerii lui Volodimir Zelenski, am fi văzut o altă capitulare a lumii și negocieri pentru a salva anumite părți ale Ucrainei”, a explicat Garry Kasparov.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel