EXCLUSIV  Volkswagen SCANDAL. Rareș Bogdan, chemat la explicații. ”Poate l-ar fi luat de guler pe Weber!” VIDEO

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, susțin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen în detrimentul României.

Viorica Dăncilă a precizat că România este favorită pentru ca gigantul Volkswagen să vină în țara noastră. Totuși, există piedici de la Bruxelles, unde grupul politic PPE, din care face parte și PNL, susține Bulgaria.

„Avem cele mai avantajoase condiții pentru o investiție în România, dar, din păcate, nu avem susținerea necesară. PPE a trimis o scrisoare prin care susține Bulgaria. Domnul Weber, liderul grupului PPE, a trimis scrisoarea către Volkswagen, prin care susțin Bulgaria. Mă întreb, unde sunt membrii PNL? Ce a făcut domnul președinte Klaus Iohannis? Dânsul e președintele PNL, el ne reprezintă în Consiliu. Nu a putut discuta susținerea României? Nu a putut discuta cu liderul PPE pentru a susține România?", a precizat Viorica Dăncilă.

În acest context, jurnalista Elena Cristian a întrebat dacă, de exemplu, Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, știa despre acest subiect.

(w670)

"Mă gândesc că poate Rareș Bogdan nu știa de asta. Altfel l-ar fi luat de guler pe domnul Weber, semnatarul scrisorii. Nu cred că ar fi acceptat așa ceva!", a zis Elena Cristian, redactor-șef DC BUSINESS.

"Chiar mă aștept la o reacție din partea lui Rareș Bogdan vizavi de acest subiect fiindcă PNL sprijină înființarea fabricii Volkswagen în Bulgaria. Asta ne spuneți, doamna premier?", a zis analistul politic Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Volkswagen în România. Weber, scrisoare bombă împotriva României. Europarlamentarii PNL nu susțin România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel