Vodafone, viteza de descărcare, cea mai mare în roaming

Telefon mobil
Telefon mobil

Vodafone România este cea mai bună reţea mobilă pentru roaming în Europa, potrivit testelor efectuate în străinătate de utilizatorii de comunicaţii mobile din România cu ajutorul Speedtest by Ookla.

Rezultatele testelor realizate în străinătate de utilizatorii de comunicaţii mobile din România pe conexiuni 2G, 3G şi 4G, în perioada octombrie 2017 - martie 2018, în 51 de ţări din Europa, arată că viteza medie de descărcare pentru clienţii Vodafone România în roaming este cu cel puţin 15,6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicaţii mobile de pe piaţa românească.

'Să oferim cea mai bună experienţă mobilă clienţilor noştri, nu doar atunci când se află în ţară, ci şi atunci când călătoresc în străinătate, rămâne prioritatea noastră principală. Continuăm să investim în reţeaua noastră şi să adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că oferim clienţilor cele mai bune servicii mobile, astfel încât să păstreze legătura cu cei dragi şi să se bucure de viaţa lor conectată', a declarat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

În Europa, operatorul oferă clienţilor săi cea mai mare acoperire de roaming 4G în peste 40 de ţări datorită unui parteneriat cu peste 60 de operatori de comunicaţii mobile, se arată în comunicatul citat. Ookla este lider mondial în testarea performanţei conexiunilor de internet şi în diagnoza reţelei, la iniţiativa utilizatorilor. Cu zece milioane de teste efectuate în fiecare zi şi peste 20 miliarde de teste înregistrate până în prezent cu ajutorul Speedtest, Ookla oferă cea mai extinsă imagine asupra performanţei şi accesibilităţii reţelelor de internet la nivel mondial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel