Jurații de la Vocea României pleacă pe la alte televiziuni

Jurații de la “Vocea României”, emisiunea de talente prezentată pe Pro TV, pleacă pe la alte televiziuni.

După ce Horia Brenciu a semnat cu Antena 1, iată că și Loredana Groza și-a îndreptat atenția către Kanal D. Artista este primul “guest star” al noului serial de la Kanal D, “Fetele lu’ domn profesor”, care are premiera miercuri, de la ora 21.15.

Cântăreața își va juca propriul rol, însă va fi pusă într-o postură fictivă, aceea de expert în blănuri naturale de mare valoare, informează Kanal D.

“Am intrat în distribuție la invitația lui Cătălin Cățoiu, prietenul meu de o viață, care mi-a trimis scriptul. Cea mai misto fază este că am jucat cu o … lamă. Și atunci când apare un animal (n.r.: în distribuție), nici nu mai contează cum joci, că toată lumea se uită la el. Am avut o concurență fantastică. Lama mi-a luat fața!”, a spus amuzată Loredana Groza.

Povestea serialului

Serialul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” prezintă povestea unui fost profesor de filosofie, Tinel, personaj interpretat de Cătălin Cățoiu, care este nevoit să-și transforme casa în salon de masaj erotic pentru a face față datoriilor pe care le are de plătit fostei soții, Cerasala, dar și băncilor. Într-un final, Tinel cere ajutorul celor trei fete care se ocupă de masaj - Bella, Mela și Stela, pentru a nu fi nevoit să părăsească locuința.

De aici încep încurcăturile pline de umor și senzualitate. Instalatorul neîndemânatic (Octavian Strunilă) , “horoscopista” Mella (Doinița Oancea), femeia în casă (Mariana Liurca) - o basarabeancă dintr-o bucată, acestea sunt doar câteva dintre personajele care își intersectează existențele în casa profesorului. Serialul are și o componentă deloc de neglijat de “romance”, Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunilă, îndrăgostindu-se iremediabil de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel