Vocea României, nou antrenor. Înlocuitorul lui Adi Despot

Vocea României
Vocea României

Vocea României va avea un nou antrenor care îl va înlocui pe Adi Despot. 

Anunțul va fi făcut joi dimineață la Știrile Pro TV. De asemenea, dacă nu puteți urmări emisiunea în direct, DC News vă va informa, în timp real, numele noului antrenor care va veni în locul lui Adi Despot la Vocea României.

”Cel de-al doilea antrenor este pregătit să descopere cele mai bune voci din România! Află mâine dimineață, numai la ȘtirileProTV cine va ocupa al doilea scaun Vocea României!”, este anunțul transmis de Pro TV.

Amintim că recent am aflat că Irina Rimes este noul antrenor care a înlocuit-o pe Loredana Groza, iar joi, încă de la primele ore ale dimineții, aflăm cine este cel de-al doilea antrenor la Vocea României.

Vocea României, emisiune de talente

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV. Cel de-al șaptelea sezon a debutat pe 8 septembrie 2017, cu finala pe 15 decembrie 2017.

Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel