Vocea României 2019. Irina Rimes și Horia Brenciu, duel în replici

Vocea României
Vocea României

Vineri, 6 septembrie, începe „Vocea României”. Cei patru jurați sunt pregătiți să lupte pentru cele mai bune voci și pentru marele trofeu al emisiunii.

Irina Rimes și Horia Brenciu se vor duela în replici, pentru a aduce un concurent de partea lor: „Eu te invit în echipa Cosmos!", va spune Irina, iar Horia Brenciu completează imediat, cu „Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!".

Smiley aproape că va rămâne fără cuvinte la una dintre concurente, a cărei interpretare îl impresionează în mod surprinzător: „Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!", declară antrenorul, sperând că o va avea alături în echipa sa.

Tudor Chirilă va încerca să se apropie de unul dintre concurenți spunându-i că numai el îl poate înțelege cu adevărat: „Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie."

Cei patru antrenori sunt hotărâți să facă orice pentru a avea cele mai bune voci în echipe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel