Vocea Romaniei 2018. Dora Gaitanovici l-a determinat pe Smiley să-l blocheze pe Chirilă

Rodica Mitu / 14 sep 2018 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii
Vocea României
Descriere foto: Vocea României

Când avea patru ani, părinții Dorei au dat-o la lecții de pian. Vineri seară, și-a încercat norocul la „Vocea României” și bine a făcut.

Dora Gaitanovici mai studiază saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock, de muzica clasică şi de cea folclorică. După ce și-a încercat norocul la Eurovision România, a participat, vineri seară, la „Vocea României”. Toți cei patru antrenori s-au întors pentru ea, fiind impresionați de momentul ei.

Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley, prin urmare Dora nu a putut să îl aleagă pe artist. Ceilalți trei antrenori au făcut tot posibilul pentru ca Dora să vină în echipele lor. „Cu o voce ca a ta, pot fi și rea cu colegii mei”, a zis Andra.

În cele din urmă, Dora a ales-o pe Irina Rimes.

Video

 

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22