Voce importantă din PNL dezvăluie planul PSD. "Tragem un semnal de alarmă"

Senatorul PNL Cristian Bodea a susținut vineri o conferință de presă în care a cerut Guvernului ca la rectificarea bugetară să fie prevăzute și fondurile necesare pentru mărirea salariilor personalului din primării cu 12%.

Totodată, Cristian Bodea a susținut că, în opinia sa, Guvernul Ponta intenționează ca la viitoarea rectificare bugetară să acorde primarilor "pomeni" și a solicitat astfel Executivului o alocare corectă a fondurilor pentru toate comunitățile din România.

"Guvernul Ponta pregătește la rectificarea bugetară pomeni pentru primarii PSD. Ați auzit că nu sunt necheltuiți acei bani pentru investiții, că în acest an nu s-au plătit deloc acești bani pe investițiile în derulare pentru ca PSD să își poată umfla primarii, în toamnă, cu bani care vor fi dați cu destinații la bunul lor plac. Acești bani pot fi folosiți la orice și ne așteptăm ca ei să fie dirijați către primarii PSD. O dovadă în plus este că Dragnea a cerut ca ministrul Finanțelor să vină luni la partid pentru a vedea cum doresc cei din Guvern să cheltuie banii din rectificare. Ponta a atenționat miniștrii miercuri că au bani necheltuiți. (...) Tragem un semnal de alarmă și așteptăm o alocare corectă pentru toate comunitățile din România. Acești bani nu ar trebui să fie pentru primari, ci pentru comunități", a mai susținut acesta, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Frază-cheie spusă de Liviu Dragnea. Prima reacție din PNL-EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel