Frază-cheie spusă de Liviu Dragnea. Prima reacție din PNL-EXCLUSIV

În prima zi de la preluarea șefiei interimare a PSD-ului, Liviu Dragnea i-a cerut premierului Victor Ponta să prezinte proiectul de rectificare bugetară întâi și întâi PSD-ului, iar abia apoi să fie aprobat în Guvern. 

"Am vorbit cu domnul prim-ministru de rectificarea bugetară și am convenit ca luni ministrul de Finanțe să prezinte în Biroul Permanent Național proiectul de rectificare, astfel încât și membrii din conducerea partidului să vadă proiectul de rectificare înainte sa fie aprobat în Guvern", a spus Liviu Dragnea.

Reacție din PNL

Senatorul PNL, Cristian Bodea, contactat de DC News, a explicat ce a vrut să zică președintele interimar al PSD prin fraza de mai sus, apreciind, totodată, că ea dezvăluie și cine conduce echipa guvernamentală la momentul actual. 

"Din această frază se înțelege clar că Guvernul este condus de domnul Liviu Dragnea. În același timp, aș vrea să înțelegeți că miza rectificării nu sunt deficitele, ci sunt banii care se vor da primarilor pentru a-i putea folosi în campania electorală din primăvara viitoare. Domnul Dragnea vrea să controleze banii, el fiind scos de la controlul acestora din momentul în care a fost scos din Guvern. Acum se face o restaurare a puterii baronilor locali în PSD. De aceea, domnul Dragnea vrea ca domnii Ponta și Teodorovici să vină la partid, să dea raportul și să spună unde să meargă banii; în special numai la primarii PSD", ne-a spus Cristian Bodea.

În condițiile date, l-am întrebat pe Cristian Bodea ce-ar trebui să facă Victor Ponta, iar liberalul a zis: "Ori să se ducă asemenea unui cățeluș cuminte la partid, ori să își dea demisia din funcția de premier. Altă soluție Victor Ponta nu are".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel