EXCLUSIV  Vloggerul Marius Gorgan, POLIȚIST RUTIER? ”Lucru pe care n-aș putea să-l fac”- VIDEO

Vloggerul Marius Gorgan, care are canalul de Youtube Bucharest Bike Traffic, vine cu o idee în care bicicleta poate fi un ajutor esenţial.

Vloggerul a spus, în emisiunea ”Jungla Urbană”, cum multe canale de știri greșesc când preiau videoclipuri de-ale sale: ”Spun că sunt fie poștaș pe bicicletă, fie curier, fie un fel de justițiar care merge prin trafic doar ca să facă dreptate în orașul acesta, ceea ce e total neadevărat. Multă lume îmi spune că ar fi foarte bine să fiu polițist de trafic, lucru pe care n-aș putea să-l fac”. 

El a povestit cum în foarte multe ţări din Europa există poliţişti pe bicicletă. Şi nu numai:

"Pe lângă faptul că îţi permite să te deplasezi mult mai repede de la un loc la celălalt, când eşti în intervenţie, patrularea e mult mai uşoară." spune Gorgan.

În Budapesta, de exemplu, unde sunt zone pietonale, e mult mai uşor pentru poliţiştii pe bicicletă, a mai spus vloggerul. Sau în Anglia, pentru paramedici:

"În ţări cum ar fi Anglia sau Germania, ambulanţele sunt pe bicicletă. În Londra, spre exemplu, unde străzile sunt foarte înguste sunt paramedicii care dau primul ajutor. Dacă în România ar fi o bicicletă cu girofar sunt sigur că ar fi priviţi ca nişte nebuni!"

Interviul integral, AICI:

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel