Urmărește emisiunea live


Vladimir Putin: Rusia va colabora cu noul președinte al SUA, indiferent cine va fi el

Rusia este gata să coopereze cu Statele Unite ale Americii indiferent de cine va fi noul președinte american după alegerile din 2016, a declarat sâmbătă, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

"Vom colabora cu orice șef de stat american pe care poporul american îl va alege. noi nu cooperăm cu o persoană anume, noi cooperăm cu țara, una dintre cele mai mari și mai influente din lume", a declarat președintele Rusiei, într-un interviu acordat sâmbătă postului de televiziune Rossiia 1, potrivit Agerpres.

Reuters comentează că Putin, în interviul său, pare să-și atenueze retorica antiamericană după ce a fost deosebit de critic. Relațiile Moscovei cu Washingtonul și alte puteri occidentale au fost puternic afectate de conflictul din Ucraina.

De altfel, Vladimir Putin a mai precizat că Rusia și SUA au interese comune foarte importante și că trebuie să coopereze în legătură cu agenda internațională.

Suntem în dezacord în multe chestiuni de pe agenda internațională, dar există în același timp ceva care ne unește, care ne determină să cooperăm, a declarat Putin. 

Potrivit liderului de la Kremlin, printre interesele comune pe care le împărtășesc Rusia și Statele Unite se numără neproliferarea armelor de distrugere în masă, lupta împotriva crimei organizate și a terorismului, combaterea sărăciei și alte probleme presante, scrie agenția Tass.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel