Vladimir Putin, printre cei mai bogați oameni ai lumii. La ce concluzie au ajuns americanii

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Averea lui Vladimir Putin  reprezintă un subiect de actualitate. Oficial, liderul de la Kremlin câștigă anual 133.000 de dolari și locuiește într-un apartament, însă potrivit unor surse Putin ar putea fi cel mai bogat om din lume.

Jurnaliștii americani au încercat să estimeze câți bani ar avea în  conturi liderul de la Kremlin, după ce mai mulți membrii ai congresului american au cerut să știe averea acestuia.

Americanii spun că este imposibil să estimezi averea lui Vladimir Putin, având în vedere că e greu să aibă acces la informații, dar și pentru că președintele Rusiei este un fost agent al KGB, știind să își ascundă viața personală de ochii lumii.

Conform jurnaliștilor, singura certitudine este ca Putin își face avearea prin intermediul oamenilor de afaceri apropiați. Putin ar avea patru  persoane pe care le ține aproape, și prin care își desfășoară activitatea.

Acestia considera ca Putin  ia 50% din orice "combinație", asociatii aproape de 50%, iar alte persoane care iau parte la actiune au cateva procente din suma.

Cea mai mare "afacere" făcuta de Putin se pare că este  Gazprom, din care au "disparut" 310 de miliarde de dolari. De altfel, una dintre persoanele importante ce au subliniat legatura dintre Putin si Gazprom a fost asasinata în 2015.

De asemenea, omul de afaceri Bill Browder  a dezvăluit că Vladimir Putin ar fi mai bogat chiar  decât fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Conform lui Browder,  președintele rus ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari, în timp ce Bezos are cu 50 de miliarde mai puțin, potrivit Business Insider.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel