Vladimir Putin-Michael Flynn. Președintele rus, adevărul despre relația lor

Vladimir Putin a vorbit în cadrul unui interviu pentru NBC despre relația pe care o are cu fostul consilier pe probleme de securitate națională a lui Donald Trump, Michael Flynn.

"Tu și cu mine avem o relație mult mai strânsă decât am avut cu domnul Flynn", i-a spus Putin reporterului.

"Când am venit la un eveniment pentru compania noastră, Rusia Today și m-am așezat la masă, alături de mine era un domn", a continuat Putin.

"Mi-am spus discursul, apoi am vorbit despre alte lucruri, m-am ridicat și am plecat, iar după aceea mi sa spus:" Știi că era un domn american, a fost implicat în anumite lucruri. Servicii de securitate "... asta e. Nici măcar nu am vorbit cu el ... Asta e amploarea cunoașterii mele cu dl Flynn.”, a încheiat Putin.

Flynn a fost consilier al campaniei prezidențiale a lui Trump și apoi a fost consilierul pentru securitatea națională a președintelui Donald Trump la Casa Albă pentru mai puțin de o lună înainte de a fi concediat pe motiv că, spunea administrația, îl mințea pe Mike Pence despre conversațiile pe care le avea cu Ambasadorul rus Serghei Kislyak.

Flynn a fost plătit 45.000 de dolari pentru a vorbi la gală și a fost plasat în "scaunul de onoare" alături de președintele rus.

FBI efectuează acum o investigație, condusă de fostul director al FBI, Robert Mueller, în încercările Rusiei de a interveni în ultimele alegeri prezidențiale din S.U.A., inclusiv dacă ar fi putut exista o legătură cu asociații campaniei Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel