Vladimir Putin, mesaj pentru ruși înainte de alegerile prezidențiale

Vladimir Putin le-a cerut compatrioţilor săi în mesajul de Anul Nou să-şi exprime dragostea faţă de familie, urându-le o 'schimbare în bine' în anul 2018 şi le-a mulţumit celor care 'cred în ei înşişi şi în ţara lor', consemnează agenţiile EFE şi Xinhua.

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

'Noul An să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (...) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate', a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 'să vadă copii născându-se', mesaj ce vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care dacă le va câştiga va rămâne preşedinte până în anul 2024.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel